. and my running feet could fly, each breath screaming "we are all too young to die"


(Okej jag hatar att jag gör det här, eftersom jag är rädd att ingen kommer svara och att det låter som om jag tycker jag är bättre än jag är, men
)
Nu har ni kommit upp i sextio personer på bloglovin (det står 61 men det är för att jag följer mig själv haha)
Så skulle ni snälla kunna berätta lite (eller mycket) om er själva, det skulle vara jättebra

Vad heter ni? Hur många år har ni levt ert liv? Vad är det finaste ni vet? Era favorit musiker? osv
Beskriv er själva.
eller om du inte orkar kan du ju alltid bara säga hej

tack på förhand (hoppas jag)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag heter Frida. Jag har levt 10 liv. Och överlevt 5. Tillsammans är ja alltså 15 år. Det finaste jag vet är en pojke med fint brunt hår. Och det fulaste jag vet måste nog vara min spegelbild. Jag har väldigt blandad musiksmak. Min bästavän säger jag har världens sämsta musiksmak och tro det är många som håller med henne. Jag lyssnar på Kent, jag lyssnar på Håkan hellström, jag lyssnar på Melissa Horn, Jag lyssnar på all time low, jag lyssnar på Martin Stenmarck, jag lyssnar på rascal flatts och allt därimellan. Jag älskar mina fyrbenta vänner och jag hatar honom och henne och mig själv. Varför? Jo, varför jag älskar mina fyrbenta vänner är helt enkelt för att dom är det bästa som finns. Och varför jag hatar honom, henne och mig själv. Är för att.. Kort och enkelt. Jag älskar honom. Han älskar henne. Hon älskar honom.

jag har gått tio år i skolan. Eller ja, är inne på mitt tionde år nu. Om man räknar med förskolan såklart. Och antar det blir ett elfte år i högstadiet. Så bra är jag.

Jag älskar att sjunga men jag sjunger väldigt dåligt. Det är nästan att det är som på film-glasen spricker. Okej. Kanske inte så överdrivet. Men folk runtom mig skulle bli döva. Därför gör jag dom en tjänst genom att hålla min mun stängd och låta dom som kan sjunga, sjunga. Och jag som inte kan.. Låter bli. Enkelt va?

Jag har en familj. Såklart. En mamma och en pappa. Och två bröder. Men jag vet inte om jag räknar någon av dom som min familj. För jag tycker inte om dom. Dom tycker inte mig heller.

Jag hatar mat. Jag älskar musik. Jag hatar skolan. Jag älskar att sova. Jag hatar att vara vaken. Jag älskar honom. Jag hatar honom. Jag älskar dom. Jag hatar henne. Jag älskar tuggummi. Jag hatar sega datorer. Jag älskar mina bästavänner. Jag hatar dryga människor.Mer kommer jag inte på. Så nu orkar jag inte mer. Och om man inte orkade, skulle man säga hej, så.. :H e j.(och ja, jag är medveten om att min bloggadress står på fel ställe, men det är bara för.. bara du får veta att det är jag som skrev det här. vår lilla hemlis?)

2010-12-09 @ 20:52:50
Postat av: Daniella

Jag heter daniella, 14 år. Det finaste jag vet är att vara på en konsert med ett band jag älskar, eller en artist då alltså. Jag lyssnar på Kent, Simon norrsveden, hoffmaestro, och Håkan såklart. Och jag läser din blogg. Hej!:)

2010-12-09 @ 21:08:59
Postat av: sofia

Hej jag heter Sofia. Så svarar jag i alla fall i telefon. Hur mår du? Jag mår bra. Jag är en av de där få lyckliga som har det bra, i alla fall för tillfället. Dock är mina tänder ganska gula och så är jag längst i hela världen, men jag överlever. Hittills har jag gjort det i alla fall. Något av det bästa som finns är att åka buss. Det kom jag på idag. Antingen mitt på dagen eller mitt i natten, så att man är nästan ensam på bussen. Så kan man lyssna på Kent litegrann, det kan man unna sig då. Jag är så rädd för att lyssna på Kent nuförtiden, det känns som om jag kommer tröttna nämligen. Så jag försöker lyssna så sällan som möjligt. Dessutom kan det vara bra att vidga sin musiksmak, så jag lyssnar på en massa dålig musik också. Eller, musik som kanske är bra men jag blir inte så pepp på att lyssna. Vet inte varför. Något mer som är bra med att åka buss är att se när bussar möts och så vinkar busschaufförerna till varandra. "Tjatja" liksom. Höjer handen. Tycker att det är himla fint. Annars då? Typ inget. Hoppas du lever fint & att ditt hjärta mår bra. Dessutom är din blogg en såndär som är bra på riktigt, får liksom ångest när jag går in för att min är så mycket sämre, men det är okej för alla bloggar kan ju liksom inte vara likadana. Då vore det ju tråkigt. Förresten så tänkte jag ju berätta en hemlighet för dig! Jag har börjat skriva en bok. Den handlar inte om någonting alls, den mest... beskriver hur det känns. Och hur människor är. Och om du inte gör det så tycker jag att du borde läsa bloggen stockholmunderytan.blogspot.com för den är bra. oj oki trevligt att skriva till dig när jag egentligen borde skriva en uppsats om idrott. Det är otrevligt. Tack för din uppmärksamhet. Adjö!

2010-12-09 @ 21:15:05
URL: http://implode.blogg.se/
Postat av: josso

josefin, 18 år från finland. jag lyssnar på kent.din blogg är fin.

2010-12-09 @ 22:07:42
URL: http://josso.tumblr.com
Postat av: bella

hej. du är fin. din blogg också. jag älskar makaroner och beatles. väldigt mainstream men inte överskattat för det. jag gillar också jacques brel och norman wisdom väldigt mycket (spana in den här om du vill: http://www.lastfm.se/user/bellaforslund

något jag gillar är att försöka se det fina i saker och ting. jag beundrar människor som lyckas med det. det finns ett gäng. dom kan ta en liten tändsticka och måla upp en liten fin bild om den så det kittlar lite innanför huden. sånt är fantastiskt fint.

och så gillar jag att läsa bloggar. som är riktigt bra. välskrivna. som din ungefär.

puss

2010-12-09 @ 22:35:08
URL: http://thirteenseven.blogg.se/
Postat av: Lisa

Lisa, 20 år, älskar popmusik, därför jag döpte bloggen till popflickan kanske för flera år sedan. jag vet faktiskt inte. jag minns inte. jag älskar te och har så sjukt mycket olika smaker just nu, måste dricka upp någon. är beroende av läppbalsam. tycker om att kramas. det är himla fint. tända ljus. titta på film. gillar att läsa bloggar. har sett kent live fem gånger och vill se dom fler gånger. dom är så underbara. ja osv. skulle kunna hålla på hur länge som helst ungefär. älskar att baka också. puss.

2010-12-10 @ 01:23:38
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag heter Daniella. Jag är sjutton år gammal, men jag fyller frihet den 20 februari. Jag räknar ner. Det är det jag livnär mig på såhär i mörka vintertider. Drömmar om frihet.Om man skall tala om drömmar så drömmer jag även om att vara fin, smal & perfekt ni vet. Och så min största dröm. Att sitta på en balkong med utkik över Eiffeltornet med en manshand i min ena hand (som passar perfekt) och kanske ett glas rödvin i den andra. Rödvin är något jag tycker är fint. Samma sak med cigarettrök som sakta stiger mot molnen, rosetter, prickiga tyger, svalor och gammaldags gräddglass.Jag är en rätt konstigt typ, skulle nog de flesta säga. En gång bad jag en killkompis beskriva mig med tre ord. Det är ord som jag senare har använt för att beskriva mig själv, för han hade ganska rätt i det han sa. Drömmare, extraordinär och galen. Det är jag i ett nötskal, det.Jag vet inte vad det finns för mer intressant att säga om mig. Jag är en popfjant in i benmärgen. Kent, Broder Daniel, Miss Li, Regina Spektor, Hästpojken, Lasse Lindh, Parken, Mew, Familjen, Håkan Hellström, Lars Winnerbäck och Säkert!, bara för att nämna några. Sen så finns det ju såklart annat jag lyssnar på med. Fast det är nog inte lika intressant att veta.

2010-12-10 @ 10:32:30
URL: http://fuckyeahskinnybitch.blogg.se/
Postat av: evelina

Jag heter Evelina och jag är snart arton år. Det bästa jag vet är mina vänner, vare sig vi sitter och pratar om livet eller ramlar fram till underbar musik. Just nu är jag trött på livet i staden jag bor i. Killen som jag alltid har tyckt är vacker lysste mig en kväll för en vecka sedan. Sedan fick jag reda på att han har flörtat med flera av mina andra vänner. Allt jag vill ha en kille som pratar med mig och kysser mig, utan att det är en engångsföreteelse.

Mitt favoritband är utan tvekan kent. Det finns inga som dem!

2010-12-10 @ 13:25:52
Postat av: Nora

Jag heter Nora och är 14 år. Jag känner mig väldigt ensam ibland men jag kan även vara världens gladaste person. Idag var en sån dag. Tills tredje lektionen. En tjej svek mig men jag ska inte gå in mer på det. Jag tycker om att skriva även om jag inte är så himla bra på det. Men jag har många bra idéer. Musik är det jag lever för. Jag klarar mig inte en dag utan att lyssna på musik. Jag lyssnar på personer så som John Mayer, Melissa Horn, James Morrison, James Blunt, Molly Reed och band som Coldplay, Hurts m.m. Jag älskar att sjunga men är inte precis någon idol. Men ibland låter det hyfsat. Jag vet inte vad jag vill i livet. Jag vet inte vilken väg jag kommer ta, det finns ju så många. Jag hade en bästa vän, men hon växte ifrån mig. Jag hade en bästa vän innan det men en annan tjej tog henne ifrån mig. Jag älskar kladdkaka och julen. Jag älskar även att fota, att spela piano, att spela gitarr och att ha det fint omkring mig. Jag hatar att städa. Och träna. Jag älskar att känna mig fin och upskattad. Det är en kille som tittat på mig i flera månader men han ler aldrig eller ser kär ut eller något, han bara tittar på mig. Men idag när han gick förbi mig log han lite smått. Jag har bara pratat med honom två gånger i hela mitt liv och innan jag märkte att han kollade på mig har jag aldrig tänkt på honom mer än som en klasskompis. Men jag tror att jag gillar honom nu. Hur vet man det? Jag har aldrig varit kär förut. Jag har aldrig haft en pojkvän. Jag har aldrig kysst någon. Alla tjejer som jag känner har det. Jag känner mig lite utanför då. Jag tänker på kärlek hela tiden. Jag älskar kärleken. Mitt mål i livet är att älska någon och att någon ska älska mig tillbaka. Att vara lycklig. Jag vill flytta. Synd att man bara är 14. Jag vill flytta till en annan stad. Jag vill börja om på nytt utan att någon känner mig. Jag vill flytta någon stans där jag kan bara vara jag. Och ingen annan. Jag vill ha kul. Jag vill kunna flyga och titta ner på alla idioter här nere på jorden och skratta åt dom för att dom aldrig kan komma upp och ta mig. Jag vill känna mig fri.Nu orkar jag inte skriva mer men jag skulle kunna hålla på i evigheter just för att jag inte vet vad jag vill. Att jag inte vet vem jag är. Btw så är bloggadressen där mejlen ska vara min "personliga" blogg som ingen jag känner vet om. Hejdå.

2010-12-10 @ 17:01:48
URL: http://likeaflowerinthesnow.blogspot.com
Postat av: w

jag heter elin, jag är arton och det känns fortfarande ovant att säga för jag har inte varit det så länge. det finaste jag vet är när en killes höftben är tydliga. och långa promenader efter att klockan slagit tolv. favoritmusiker; conor oberst och joakim berg.

2010-12-10 @ 18:21:03
URL: http://wasteofpaint.webblogg.se/
Postat av: ellen

jag heter ellen och är sexton somrar. drömmer lite för mycket om kärlek och reflekterar mest över allt och ingenting hela tiden. kent, håkan hellström & lars winnerbäck är nog det allra bästa i musikväg (fast sen finns det ju massa annat bra också)

.

2010-12-10 @ 19:32:22
URL: http://boomboombang.blogg.se/
Postat av: Julia

Ensamhet, Kent, tårar, prickigt, kärlek som alltid slutar fel, nattuggla och mörk choklad.

2010-12-10 @ 21:35:05
URL: http://cirkulera.blogg.se/
Postat av: elin

jag heter elin, jag är en femton jordsnurr gammal tjej som bor i en liten stad som är lite förvirrad och älskar håkan hellström, bon iver, billy the vision, ane brun mm mm... jag tycker om knästrumpor och docs, second hand, fotografi och sånt där. Jag drömmer för det mesta om kärlek, sommarromanser med pojkar som man inte kan slita blicken ifrån och pojkar man kan få kyssa ute i sommarregn. sen tycker jag om böcker också, väldigt mycket. och sen vill jag flytta till en storstad kanske london, men det känns som om stockholm får bli mitt första stopp på resan.

det var väl typ allt om mig, din blogg är fin, åh.

2010-12-11 @ 11:06:00
URL: http://cinquantejours.blogg.se/
Postat av: josefin mandarin

hej!

2010-12-11 @ 18:58:08
URL: http://mkeys.blogg.se/
Postat av: Anonym

tja :)

2010-12-11 @ 19:20:01
Postat av: Hon som börjar på H

Hej. Jag heter Helena och är 17 år gammal. Jag ramlade in på din blogg nu ikväll, men hoppas att det är okej att jag skriver en kommentar till dig ändå. Din blogg verkar trevlig och sådär genomtänkt du vet.Jag är en ganska udda person, som ibland känner att jag hade passat in någon helt annanstans, kanske i en annan tid, kanske på en annan kontinent. Vilsen själ helt enkelt.Jag älskar låtar jag kan relatera till, musik med budskap, och gärna med lite pianoklink i bakgrunden. Annars älskar jag att rita, och fascineras av rymden och äkta kärlek. Har dock aldrig upplevt något utan dem, men hoppas på att få det någon gång under mitt liv här på jorden. Jag tycker även om att studera vackra människor med vackra ögon.

Jag har en väldigt fin kusin, med en mycket fin blogg. Hon har också skrivit en kommentar till dig, och jag hoppas att du tar dig tid att läsa den.

2010-12-11 @ 20:15:24
URL: http://249362010.blogspot.com
Postat av: Frida

hejhejhej. jag heter frida, är fjorton år och bor i en liten stad där alla snackar skit. jag hade inget liv alls innan den här sommaren, mitt liv började som efter, i september typ. men nu har allt det roliga bara blivit problem, och just nu i alla fall. är allt åthelvette. jag älskar massor med saker, livet(egentligen), mina vänner, lever för dem, finaste och bästaste som finns. musik, mat, snö, sommar osvosv. jag ångrar massor i livet. mitt självförtroende ligger nu på noll. men jag är egentligen hur stark som helst, verkligen. men nu har jag fått höra så jävla mycket skit om mig själv att man faktiskt inte står ut. just nu har jag själv sabbat allt, har väldigt mycket beslutsångest osv. men ändå, allt kommer att bli bra, allt kommer snart äga igen. jag är snart tillbaka på toppen <3ÄLSKAR DIN BLOGG.

2010-12-11 @ 21:16:19
Postat av: elin

sv; det är så himla fint.

2010-12-11 @ 22:21:08
URL: http://cinquantejours.blogg.se/
Postat av: Frida

Hej.

Jag ramlade nyss här för att se vad detta vad för blogg och den är helt UNDERBAR!Mitt namn är Frida och är femton år gammal. Jag lever i en stad som inte finns på kartan och aldrig kommer finnas i historien, Oxelösund. Jag är egentligen stockholmare.

Jag har aldrig haft en pojkvän/ ingen som inte har älskat mig. Familjen då, men inget sådant som en pojke. Jag har varit kär ganska mycket men sedan krossat till botten av hjärtat. 1001 delar gick/gått mitt hjärta i.Det finaste jag vet är havet, Ulf Lundell, min vinyl, ljuset i mörkret, onaturliga dofter, second hand affärer, kaffe/te, tåg, biskvier, se min lärare på öppen hand affärer, mina två baskrar, kyssar, mitt marsvin och ölskumm.Muskien kan man väl gissa direkt....

The Beatles, oasis, Håkan Hellström, säkert, John Lennon, broder daniel och allt annat som folk lyssnar på.

2010-12-11 @ 23:01:38
URL: http://neonfrida.blogg.se/
Postat av: Frida

Hej! Jag heter Frida, är 18 år och bor i Göteborg. Jag gillar att läsa fina texter, kolla på vackra bilder, därför gillar jag din blogg!

2010-12-12 @ 20:57:55
URL: http://flyfreakyfly.blogspot.com
Postat av: Moa

Hej. Moa heter jag, jag är 16 år. Och ett halvt. Klickade mig in här för ett tag sen och det blev direkt en av mina favoritbloggar.Jag älskar musik, och precis som du skrev i ett inlägg - inte sån musik som alla andra lyssnar på. Men jag är verkligen urusel på att hitta ny musik själv, så när jag hittade hit räddades min musiksmak från att falla tillbaka på alla andras. När jag känner för lite ny musik klickar jag mig bara hit och väljer ut en bra spellista - underbart!Musiksmaken förstår du ju lite själv då, svårt att säga artister men självklart Håkan, Shout out louds, Regina Spector, Eliza Doolittle, Oasis, Florence + the Machine... Listan kan göras lång.Mest i hela världen älskar jag min söta häst. Han är mitt lyckopiller när dagarna blir långa och tråkiga, när jag är deppig eller ledsen är det han som hjälper mig att inte bryta ihop. Det är han som gör mig till den jag är här i världen.

Jag älskar fina fotografier (och önskar innerligt att jag kunde ta sådanda jag själv), levande ljus, vacker live sång, riktigt bra böcker, att vara inne när det regnar, dricka te, alla sorter av kärlek, att dagdrömma.Jag önskar att jag vore betydligt coolare än vad jag är, jag önskar att jag var poetisk, att jag kunde rita vackert, att jag var musikalsk, att jag hade en annorlunda klädstil, att jag var en sådan person som jag kunde se upp till. Hur det nu skulle gå till.Man kan ju alltid drömma.*

2010-12-13 @ 21:15:25
URL: http://korkadtomoglad.blogg.se/
Postat av: catarina

vad otroligt fint & ärligt folk beskriver sig själva.

2010-12-28 @ 20:48:24
URL: http://dailydoseofimagery.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Kommer du tillbaka?

Mejl: (bara jag som kan se den)

En blogg kanske?:

42:

Trackback
RSS 2.0