universe will tear everyone apart sometime(josefin, som vanligt, på andra bilden)

Explosions In The Sky, lyssna. så. jävla bra. att. jag. svimmar. typ.

du stack ett hål i min kevlarsjäl...
...och så blev du mitt sår och jag blöder ihjäl
kom gör ett hål i min kevlarsjäl

tågluffen del ett: München
Nu är jag hemma från tågluffen och tre inlägg med bilder har ni att vänta. först ut är München där vi var först (logiskt) i tre dagar. Jag orkar inte skriva en lång text om vad jag har gjort, jag gillar inte det och ingen kommer läsa ändå (och mina vänner, fråga live om ni är väldigt nyfikna typ, lol)

6&7. Engelska parken, världens största och grönaste centrum park, och enligt mig världens finaste (som jag har sett hittills.) folk surfade på en smal fors, eller någonting sånt, och det var stora stora gräsytor överallt med massa folk.
(mycket fina grabbar fans det också, det trodde jag aldrig om tyskland)

10&11. Daschau. Ett före detta konsentraionsläger som man får gå in och se allting i. Det var hemskt att stå där folk blivit ihjälgasade och brända.

direkt fran münchen

lite livsuppdatering:
jus nu sitter jag pa varat vandrarhem i München med 8 minuter kvar av min internet tid. jag har inga bilder pa datorn som ni kanske förstar men ni överlever nog, hehe.
Vi akte till Köpenhamn först och var där nagra timmar och tog sen natttaget hit. Idag har vi gatt runt pa stan och fatt väldigtont i fötterna efter att ha gatt till den engelska parken (vilken var väldigt fin) den var superstor och det var nagra som surfade pa nagra sma vagor i en flod, det var lite kul. Senare idag sag vi pa spanien-tyskland pa storbildsskärm pa en resturang, det var väldigt högljut men kul.
Imorgon ska vi till Dachau. Nu ofrar jag mina sista minuter av internet tiden till er, känn er hedrade.
Puss ha det bäst i Sverige (eller var ni nu är).

idag fyller jag femton år bara så att ni vet.


woho. festlig bild desutom, jag ser ut som jerry i tom & jerry... men det struntar vi i!

detta firas med en spelningslista som ni hittar här under
tralala lilla molntuss

vi kanske ses det finns en chans

1. jag av amanda någon gång, lite spontan sådär 2 random bild 3. josefin, saga & amanda på cityfestivalen 4.cityfestivalen

Lite livsuppdatering
x Imorgon fyller jag 15 år.
x I övermorgon åker jag och min familj på tågluff och vi kommer hem om kanske 2 veckor, så då blir det ingen uppdatering.
x När vi kommit hem börjar vi flytta!
x Ha det bäst och sakna mig inte för mycket (hehe)

RSS 2.0