. här kan ni också hitta mig:

we heart it:


här är jag nog mest aktiv. hm, eftersom jag älskar fotografier (oj, det där beskrev verkligen mig som person.) väldigt varierad med allt från mörka bilder till piffiga typiska vita bloggbilder (när jag helt plötsligt känner för det i några minuter) till texter till serie stillbilder till helt random roliga jagvetintevad.

twitter:


har börjat bli aktiv de senaste dagarna bara (inte på att twittra själv dock utan bara att läsa andras i princip.) för en vecka sen förstod jag inte alls poängen med det hela men nu har jag börjat bli beroende... de få tweets jag gör är ofta töntiga och onödiga men äh, vem bryr sig. får skaffa ett liv så att jag har någonting vettigt att skriva.
och alltså mitt twitternamn, fråga inte okej? brist på lediga namn

tumblr:


här har jag också precis börjat bli aktiv och har rebloggat alldeles för mycket den senaste veckan. samma sak här som twitter, förstod inte charmen med det först men nu så!

flickr:


alltså, jag är inte sådär jätteaktiv och känner att ingenting duger att lägga upp. lägger upp, tar bort två av fyra bilder och sådär håller jag på. kolla mina favoriter i alla fall, grymma bilder säger jag bara. bättre än whi och tumblr faktisk (och de äkta källorna också för en gångs skull.)


spotify:


behöver jag ens säga någonting...?


(klicka på bilderna om ni inte redan förstått det)

vad annars då? deppar över skitvästerås för att vi är sveriges femte största stad men har ett centrum lika stort som hötorget ungefär. för att det är lika spännande som att stirra på en myrstack i tjugofyra timmar (förlåt för kass metafor) för att man kan göra ingenting alls och för att kollektivtrafiken är helt värdelös och ospännande. det finns ingenting att åka till, allt är bara samma. och möta nya människor HA-HA-HA.

och hej jag är glad och posetiv klockan 02.49 (och hela tiden annars också)

puss jag vill bo i stockholm tack vare @atomfysiks depptweets över kollektivtrafiken eftersom det låter så jävla underbart (förstår ni då?)


it stung like a violent wind that our memories depend on a faulty camera in our mindsBut I'm thinking of what Sarah said that "Love is watching someone die"
So who's going to watch you die?

young blood/monsterledsen för min långa frånvaro men jag har faktiskt levt för en gångs skull.
student till spelning till avslutningsmiddag till dansdansdans till bad till spänning till avslutning till klassfest till blablabla.

sommarlov och slut på grundskolan, slut på allt tryggt. men det känns bra, fast jobbigt. kommer faktiskt sakna min skola, min klass allting hur mycket jag än klagat på allt det där.
puss, vet inte när jag uppdaterar igen, beror väl på om jag har någonting att visa/ har tid.

don't forget to breathe tonight.

(but i will, i always do)

förlåt for oorganiserade inlägg, dålig (kass) uppdatering, fula bilder och bara i allmänhet.

för jag var nere men uppe på fem (och fram och tillbaka)
solar, badar beter mig svensksommrigt. men jag vill inte ha det svensksommrigt. jag vill ha variation, jag blir så uttråkad utan variation. behöver dans, behöver nya människor, behöver liv och rörelse. behöver någonting
ångrar gymnasieval, ångrar inte gymnasieval. har ångest över det och det och det. kan inte röra mig.
mittimellan. alltid mittimellan. hällre nere på riktigt än bara här hela jävla tiden.
det var allt och djupare än såhär blir det aldrig. hej

RSS 2.0